Show Informatie

  • Home    /
  • Show Informatie
blog_img

Naam: Jesse
Leeftijd: 23
Fuctie: DJ
Aangenomen op: 15-10-2021
Show naam: De AvondShow Met Jesse
Uren gedraaid: 20


Informatie:

Wat leuk dat je een kijkje neem op mijn profiel.

Mijn naam is dus Jesse en de oprichter van YourMusicRadio. Ik ben zelf rond mijn 17e begonnen met online radio maken en bij een aantal online radio zenders mogen draaien en bij een paar ook het beheer mogen ondersteunen. Op een geven moment liep ik toch tegen dingen op dat ik dacht dat kan anders of kan beter. En wilden ik dit gaan doen alleen dan voor mijn zelf. Ik ben 15 Oktober 2021 begonnen met YourMusicRadio en tot de dag van vandaag nog iedere dag hard aan het werk achter de scherme om alles nog beter te maken en de DJs een mooie plek te geven om te draaien. En de kennis die ik op heb gedaan de afgelopen jaren mee te geven aan de DJs.

Op YourMusicRadio heb ik ook mijn eigen show De Avondshow met Jesse. Elke Maandag & Woensdag & Vrijdag draai ik deze op YourMusicRadio. Tijdens deze show neem ik de nieuwe muziek mee die echt net net uit zijn en laat ik je nog veel meer goede muziek horen. Dus kom zeker eens luisteren tijdens mijn show.

JOIN ONZE DISCORD-SERVER

YourMusicRadio heeft een eigen Discord-server. Hier kun je gezellig chatten en praten met elkaar. Daarnaast melden we hier het laatste nieuws en houden we je op de hoogte van de dingen die er gaan komen. Dus neem zeker even een kijkje en wie weet spreken we elkaar dan op Discord!

img